Welkom
Welkom op de site van Pegasus H2 uit Nijmegen. Klik hier voor de verenigingssite.
Recent in het gastenboek
Arnold
Werkt dit nog?
2018-08-28 13:55:25

Lees (of schrijf) meer berichten...

Selectie

Foto album

Das boot haalt ook het kampioenschap van Nijmegen binnenEen kleine miscommunicatie tijdens het kampioenschapsfeest zorgt ervoor dat de mannen eens geen vergif hadden in te nemen na de wedstrijd. Daarom ook geen foto, voor de rest ging alles prima. In de eerste wedstrijd als kersverse kampioen mochten de mannen op bezoek bij Heyendaal om daar proberen het kampioenschap van Nijmegen veilig te stellen. Getuige de aanwezigheid van de heren van Xanthos, was deze wedstrijd vooral interessant voor de plaats twee.

De lange vingers (van die koekjes) om bij te dragen aan het herstel van Michiels pink werden gewaardeerd! Daarna hield Das Boot zich aan de sportieve plicht. Overklaste de studenten in de eerste twee sets. Verslapte. Om het vervolgens in set 4 overtuigend af te maken. 1-3 en kampioen ook van Nijmegen, terwijl Xanthos dankzij ons het kampioenschap van het rechter rijtje binnen lijkt te kunnen halen!

Belangrijker nieuws is dat de mannen eindelijk meer zicht krijgen op de besteding van de boetepot. Over een kleine drie weken (zie countdown time) gaan de mannen het volledige budget (zo'n 500 euro in de boetepot, aangevuld met wat geld voor training geven en de "vrijwillige" bijdrage van Jeroen) besteden op het afsluitende teamuitje. Nijmeegse middenstanders die een deel van dat geld zouden willen binnenhalen en een goed aanbod hebben worden aangeraden contact op te nemen met de "Das Boot Feestcommisie". In de personen van Michiel en David gaan die ons namelijk verrassen met de precieze invulling!

Lees ook

Oudere berichten

Der Finale

Jager van der Kamp Fysiotherapie

Jager van der Kamp fysiotherapie is niet alleen onze shirt en hoofdsponsor, maar vooral ook onmisbaar om onze fysieke gesteldheid op peil te houden!

Stand
#TeamWP

Volgende wedstrijd:

Uitgebreide stand en programma...

Filmpjes

Kalender

Zonnenberg sport