Welkom
Welkom op de site van Pegasus H2 uit Nijmegen. Klik hier voor de verenigingssite.
Recent in het gastenboek
Arnold
Werkt dit nog?
2018-08-28 13:55:25

Lees (of schrijf) meer berichten...

Selectie

Foto album

Niet ongeslagen, niet met 100 punten en 'slechts' drie wedstrijdjes voor het einde viert Das Boot feest, want de belangrijkste doelstelling van het jaar werd wel gehaald!!! KAMPIOENEN KAMPIOENEN KAMPIOENEN OLLEE OLLEE (op de bekende wijs)In de wetenschap dat elke overwinning voldoende zou zijn voor het kampioenschap reisden de heren met de trein en bus naar tweevv. Het was alweer 2008 dat Michiel kampioen werd bij Heyendaal, 2007 dat Rob de schaal omhoog mocht hijsen in Limburg en 2006 dat Arnold in Zwolle een kampioensjaar doormaakte. Marcel, Jeroen, Kor, Onno, Jos en Jochum beleefden dat nog langer geleden bijv. als jeugdspeler. David werd ooit wel eens kampioen, maar niet in Nederland en Johan werd in 26 seizoenen zelfs nog nooit kampioen! Blijkbaar is een kampioenschap toch iets speciaals!!!

De verloren wedstrijd van een week eerder bleek bij niemand meer tussen de oren te zitten en hoewel de thuisploeg vol passie speelde was het Das Boot dat via het zo kenmerkende snelle spelletje steeds dichter bij het kampioenschap kwam. 21-25, 23-25 in de eerste twee sets. Op papier ziet het er nog gelijkwaardig uit, wie in de zaal was denk daar anders over.

Natuurlijk hadden de heren de nodige support mee en met nog 1 set te gaan stond alle publiek al op de banken! Pegasus bleef lekker door combineren en nam een flinke voorsprong. Dat kon niet meer mis gaan voelde iedereen. Toch was de ontlading nog steeds groot toen uitgerekend Johan het laatste punt binnentimmerde en zo zijn eerste, maar vooral het kampioenschap van/door/met het hele team, binnenhaalde! (18-25) KAMPIOENEN KAMPIOENEN KAMPIOENEN OLLEE OLLEE!!!! (in de jubelstemming ging set 4 nog verloren met 25-14).

En het was nog lang onrustig in Nijmegen en omstreken. Vooral in cafés van Ouds en Verrijn dan!

De komende weken kunt u uw favoriete onderzeeër nog in actie zien tegen Heyendaal, Voreo en Gemini. In de wedstrijd tegen Heyendaal staat nog het kampioenschap van Nijmegen op het spel, de andere wedstrijden zijn vooral om das keizers baard.

Lees ook

Oudere berichten

Der Finale

Jager van der Kamp Fysiotherapie

Jager van der Kamp fysiotherapie is niet alleen onze shirt en hoofdsponsor, maar vooral ook onmisbaar om onze fysieke gesteldheid op peil te houden!

Stand
#TeamWP

Volgende wedstrijd:

Uitgebreide stand en programma...

Filmpjes

Kalender

Zonnenberg sport