Welkom
Welkom op de site van Pegasus H2 uit Nijmegen. Klik hier voor de verenigingssite.
Recent in het gastenboek
Arnold
Werkt dit nog?
2018-08-28 13:55:25

Lees (of schrijf) meer berichten...

Selectie

Foto album

Das Boot zinkt door de ondergrens heen, kampioenschap wel weer twee punten dichterbijDas Boot was al 17 wedstrijden op rij ongeslagen en logischer wijze komt het kampioenschap dan steeds dichter bij. Gisteren ging het eens anders. Waar de wedstrijd nog prima begon voor de mannen uit Nijmegen oost, de eerste set werd met 26-24 gewonnen, waren er toen al wat tekenen dat het niet heel soepeltjes zou gaan.

Halverwege set 2 was dat gevoel weg en leek niets een wederom ruime overwinning nog in de weg te staan. 25-15. Vanaf set 3 liep het anders, de stugge mannen van Xanthos, die nu de tweede plaats stevig in handen hebben, wensten niet mee te werken aan het feestje van Das Boot. De matroosjes zakten vervolgens 1 voor 1 door de ondergrens. Gekielhaald! Via 20-25, 19-25 en 10-15 werd het 2-3 en was het eerste verlies dus daar.

Omgaan met verlies blijkt gelukkig ook tot de kwaliteiten van de botianen te horen. Iedereen lacht op de foto van het shotje na de de wedstrijd. Het werd nog gekker. Halverwege de avond werd namelijk besloten de huldiging 1 of meerdere weken naar voren te schuiven. De mannen lieten zich de champagne goed smaken!Wat betreft het kampioenschap is er nog geen man over boord, met nog 4 wedstrijden te spelen hebben de heren nog 4 puntjes nodig. Volgende week tegen TweeVV zou dat zo maar eens kunnen gebeuren.

Lees ook

Oudere berichten

Der Finale

Jager van der Kamp Fysiotherapie

Jager van der Kamp fysiotherapie is niet alleen onze shirt en hoofdsponsor, maar vooral ook onmisbaar om onze fysieke gesteldheid op peil te houden!

Stand
#TeamWP

Volgende wedstrijd:

Uitgebreide stand en programma...

Filmpjes

Kalender

Zonnenberg sport