Welkom
Welkom op de site van Pegasus H2 uit Nijmegen. Klik hier voor de verenigingssite.
Recent in het gastenboek
Arnold
Werkt dit nog?
2018-08-28 13:55:25

Lees (of schrijf) meer berichten...

Selectie

Foto album

Das Boot op tijd bij de pinken, kampioenschap komt dichtbij! Nog slechts 6 punten zijn er nodig om op eigen kracht kampioen te worden en met nog 5 wedstrijden te gaan, gaat dat vroeg of laat gebeuren.Das Boot dunt langzaam uit. Na de langdurige blessure van Jochum moest vorige week ook boordschutter Michiel afhaken voor aan aantal wedstrijden. Zijn pink zit er inmiddels weer aan gelukkig en Das Boot wenst hem sterkte met herstel.

Ondertussten moeten de mannen nog 11 punten halen om kampioen te worden, of minder, afhankelijk van de tegenstanders. Tegen Nuovo werd thuis 3-1 gewonnen, waarbij de eerste set met 25-16 verloren ging. Ondanks alle waarschuwingen en motivaties lukt het de mannen toch weer om direct een punt of 8 achter te komen. Daarna begon het langzaam beter te lopen tot de duikboot bij 20-20 weer helemaal bovenwater was. Uiteindelijk ging de set met 22-25 mee naar Nijmegen. In de volgende twee sets kwam de thuisploeg eigenlijk niet in het spel voor, vooral Jeroen Poca, die met blue curacou ook het shotje van de week verzorgde, liet zien in goede vorm te zijn, al ging de 3e set met 21-25 de boeken in terwijl een 12-23 voorsprong daar aan voorafging.

Dat was een opmaat voor een gelijkopgaande laatste set, waarbij de matroosjes uiteindelijk toch het bonuspunt wisten binnen te halen met 25-27. 4-0 dus.

Nu kan de ploeg uit Nijmegen oost rustig afwachten of Heyendaal misschien volgende week een puntje laat liggen. Mocht dat zo zijn, dat zou een 4-0 overwinning de week erna op Xanthos al het kampioenschap betekenen. Wordt vervolgt!

Lees ook

Oudere berichten

Der Finale

Jager van der Kamp Fysiotherapie

Jager van der Kamp fysiotherapie is niet alleen onze shirt en hoofdsponsor, maar vooral ook onmisbaar om onze fysieke gesteldheid op peil te houden!

Stand
#TeamWP

Volgende wedstrijd:

Uitgebreide stand en programma...

Filmpjes

Kalender

Zonnenberg sport