Welkom
Welkom op de site van Pegasus H2 uit Nijmegen. Klik hier voor de verenigingssite.
Recent in het gastenboek
Arnold
Werkt dit nog?
2018-08-28 13:55:25

Lees (of schrijf) meer berichten...

Selectie

Foto album

Man over boord bij Das Boot.Voor de tweede week achtereenvolgens moesten de mannen van Das Boot spelen tegen de nummer 2 van de competitie. Deze keer was Xanthos (in de rest van dit bericht Xanthe) uit Zetten de tegenstander.

Waar de mannen vorige week nog een valse start hadden in de wedstrijd was dat deze keer totaal niet aan de orde en met overtuigend spel werd Xanthe op alle fronten overklast. "Die opgerolde sportbroek van Kor zit mij eigenlijk wel lekker" wist Jeroen die zijn broekje vergeten was nog te melden voordat de overwinning binnenhaald werd. 13-25.

In set twee gingen de gasten rustig door, een nonchalant ketsertje van Arnold daargelaten. Een voorsprong van 8-16 werd snel bereikt, waarna Pegasus de teugels iets liet vieren. Uiteindelijk was het Jochum die met een monsterhoog de set op 21-25 besliste. Helaas was dat ook zijn laatste actie de komende tijd, want een van de Xanthes was onder het net doorgekomen en daar bleek onze matroos niet tegen bestand. "AAAAGGGH AAAHHH #$%R^T&U*" riep hij nog door de zaal alvorens hij enigszins wit weggetrokken moest gaan koelen.

Het score verloop van set drie was ongeveer gelijk, een aardige voorsprong en uiteindelijk een nipte overwinning. 23-25.

Met Jochum inmiddels weer terug in de zaal waren de mannen gebrand om ook de laatste set binnen te slepen. Voor het neutrale publiek misschien de betere set van de wedstrijd want de rally's werden langer en langer. Deze keer bleef de thuisploeg de hele set in het spoor en had zelfs de eerste setpoints. Gelukkig was daar David om een stokje voor te steken. "Ich bin natuurlijk immer ein hardhitter, maar vandaag deed ik het vooral voor Jochum" was zijn nuchtere commentaar. De set eindigde in 26-28 en de wedstrijd daarmee in 0-4.

Volgende week spelen de mannen thuis tegen TweeVV "kan ik ook mooi weer eens op midden" stelt Johan voor, al gaat onder ingewijden ook het gerucht dat Jos op korte termijn zijn comback gaat maken. Hoe dan ook spelen de mannen de komende weken tegen teams uit het rechter rijtje en gaan dus proberen om de voorsprong verder uit te breiden.

De mannen van Das Boot wensen Jochum natuurlijk veel sterkte bij zijn herstel en hopen dat hij snel weer tussen ons in het veld staat!!

Lees ook

Oudere berichten

Der Finale

Jager van der Kamp Fysiotherapie

Jager van der Kamp fysiotherapie is niet alleen onze shirt en hoofdsponsor, maar vooral ook onmisbaar om onze fysieke gesteldheid op peil te houden!

Stand
#TeamWP

Volgende wedstrijd:

Uitgebreide stand en programma...

Filmpjes

Kalender

Zonnenberg sport