Welkom
Welkom op de site van Pegasus H2 uit Nijmegen. Klik hier voor de verenigingssite.
Recent in het gastenboek
Arnold
Werkt dit nog?
2018-08-28 13:55:25

Lees (of schrijf) meer berichten...

Selectie

Foto album

Das boot wordt na de eerste set wakker en verslaat Nuovo. Het shotje van de dag, Limonchello, werd ons aangeboden door OnnoNa een weekendje rust en een enerverende training op woensdag waren de mannen klaar voor de wedstrijd tegen Nuovo, de huidige nummer twee van de competitie. Althans de heren beweerden er klaar voor te zijn.

Das Boot begon met ongezonde zelfoverschatting en dus te slapjes aan de wedstrijd. Rob serveerde nog wel de 1-0 op het scorebord, maar daarna werd Das Boot naar de slachtbank geleid door een veel meer gemotiveerde tegenstander. Late wissels waren leuk voor de boetepot, maar konden het tij meer keren. Met 16-25 hard eraf.Set 2. Pegasus had de boodschap begrepen na de vernedering van de eerste set. Dezelfde zes mannen gingen het veld in die set 1 waren geŽindigd. Vanaf het begin werd er scherp verdedigd en achter ballen aan gerold. Zo lagen johan en Jochem zelfs samen op de grond. 'Ik dacht, als Jochem zich laat vallen, kan ik niet achter blijven' aldus Johan. De kale aanvalsmachine van Nuovo begon steeds meer te haperen en Das Bootsjongens drukte de hele set door. Met solide spel werd de set binnengeharkt door een scorende bal van marcel. Eindstand 25-14. Pegasus was wakker.

In set drie mochten de mannen die tot nu toe op de bank hadden gezeten laten zien dat ze ook meekonden in het enthausiaste en gemotiveerde spel dat de thuisploeg in deze fase op de mat legde. Deze keer werden de wissels een voor een gebracht en dat bleek een goede zet. Pegasus hield de overhand in de wedstrijd en trok de derde set met 25-17 naar zich toe.

De vierde set liep als vanzelf. De sterke kale klets op de buitenkant van Nuovo kwam niet meer door. Zo ook de goed geplaatste middenblokkering bleef uit. Pegasus had een aantal sterke servicebureau en de gezichten gingen 'hangen' aan de overkant. E.e.a. Vertaalde zich natuurlijk. Pegasus lachte. Pegasus giechelde! Pegasus regeerde. 25-17....

Hiermee werd de nummer twee van deze week geveegd. Op naar de komende tweeŽn, want door het verlies is Nuove nummer twee af, althans in verliespunten. Onze nieuwe achtervolger is Xanthos en volgende week reizen de mannen naar Zetten om de huidige voorsprong van 8 punten proberen te vergroten.

Lees ook

Oudere berichten

Der Finale

Jager van der Kamp Fysiotherapie

Jager van der Kamp fysiotherapie is niet alleen onze shirt en hoofdsponsor, maar vooral ook onmisbaar om onze fysieke gesteldheid op peil te houden!

Stand
#TeamWP

Volgende wedstrijd:

Uitgebreide stand en programma...

Filmpjes

Kalender

Zonnenberg sport