Welkom
Welkom op de site van Pegasus H2 uit Nijmegen. Klik hier voor de verenigingssite.
Recent in het gastenboek
Arnold
Werkt dit nog?
2018-08-28 13:55:25

Lees (of schrijf) meer berichten...

Selectie

Foto album

Pegasus H2 aka Das Boot verslaat ook Woudenberg H1.De verste uitwedstrijd van het seizoen, dus direct de laagste opkomst. Gelukkig wilde het vlaggenschip zijn kapitein/stuurman wel afstaan. Mede dankzij de aanwezigheid van Cor "Ik vond het een grote eer om gevraagd te worden" werd ook de wedstrijd tegen Woudenberg in een overwinning omgezet, 1-3 deze keer.

De eerste set met Johan voor de verandering eens op midden "had ik al jaren niet meer gedaan, maar beviel me eigelijk wel goed met zulke set-upjes" pakte Das Boot direct het initiatief. De mannen uit Woudenberg kwamen niet in het spel voor en een 17-25 overwinning was snel behaald.

Set 2 liet in eerste instantie het zelfde spelbeeld zien, Woudenberg had geen antwoord op het snelle en afwisselende spel van Pegasus H2. Op dat moment was vooral het Dick uit publiek opmerkelijk aanwezig; "Wat hebben die mannen van pegasus allemaal groote p**m*ls zei hij vol bewondering en jaloezie. Misschien leide dit de mannen toch wat af, want van 17-22 werd het nog 23-23 alvorens Arnold en Johan met een duw-touche-uit-bal respectivelijk een ace orde op zaken stelden.

Dat laatste stuk bleek een slechte opmaat voor set 3, want er was ineens geloof bij de thuisploeg. Passend kwam Pegasus er niet altijd lekker meer uit en bij het net kon dat niet opgelost worden. David: "Ik voelde dat al een beetje aankomen tijdens het laatste stuk van die tweede set en om een boete te voorkomen ben ik maar op de bank gaan zitten". Met een harde bal langs de lijn maakte de jonge diagonaal van Woudenberg de set koelbloedig uit. 25-19.

Met Johan en Cor van plek gewisseld en David weer terug in het veld, probeerde Das Boot het karwij af te maken. Het verhaal is een beetje hetzelfde als set 2, eerst een voorsprong, dan toch gelijk bij 24-24. Uiteindelijk was het uitgerekend onze gastspeler Gerco die met een strakke service het laatste punt inleidde. 24-26. Gerco bedankt!

Nu een zaterdagje rust en daarna staat de wedstrijd tegen WaHo op het programma, met Das Boot weer op oorlogsterkte ligt de volle buit in het verschiet.

Lees ook

Oudere berichten

Der Finale

Jager van der Kamp Fysiotherapie

Jager van der Kamp fysiotherapie is niet alleen onze shirt en hoofdsponsor, maar vooral ook onmisbaar om onze fysieke gesteldheid op peil te houden!

Stand
#TeamWP

Volgende wedstrijd:

Uitgebreide stand en programma...

Filmpjes

Kalender

Zonnenberg sport